Watersport

Duiken

Zeeland is populair bij duikers van alle niveaus. Sinds 2011 liggen op de bodem van de Zeeuwse wateren scheepswrakken, o.a. bij Scharendijke. Daarnaast biedt de grote diversiteit van het onderwaterleven genoeg te ontdekken onder water.

Surfen / kitesurfen

Aan de Brouwersdam kan zowel een beginnende als een gevorderde watersporter zijn lol op. Er is volop gelegenheid tot kitesurfen of windsurfen. De Brouwersdam ligt op slechts 4km van onze camping, 8km over de weg. Met de auto rijdt u in 10 minuutjes naar uw parkeerplaats op de Brouwersdam.

Zeilen

Het Grevelingenmeer is heel geschikt om te zeilen. Voor een geweldig dagje zeilen op het glasheldere zoute water langs de vele eilandjes. De Grevelingen vindt u op slechts 3km van onze camping, in slechts 6 minuten met de auto.

Zwemmen

Zwemmen kunt u naar keuze in het Grevelingenmeer, de Noordzee, of in de Oosterschelde. Allen zijn in 10 minuutjes met de auto te bereiken.

Meer sporten

Mountainbiken

Op 10 kilometer afstand bij Westerschouwen ligt de boswachterij, het grootste bos van Zeeland. Behalve wandelen in dit prachtige natuurgebied is er ook de mogelijkheid om routes met de mountainbike af te leggen.

Paardrijden

Ook voor paardrijden kunt u terecht in de boswachterij Westerschouwen. Een uitgestrekt bos biedt voor ieder wat wils om van de natuur te genieten. Maneges Grol (Renesse) en Lisiduna (Burgh-Haamstede) verzorgen regelmatig buitenritten voor toeristen.

Blowkarten

Race met hoge snelheid over het strand. Hoe harder de wind, hoe harder de kart gaat. Karten, maar dan heel anders. Lekker in de buitenlucht!